Macroeconomie. Volumul 1
20,90 lei
22,00 lei (-5%)

Macroeconomie. Volumul 1

Macroeconomie. Volumul 1
-5%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Cursuri
Preț: 20,90 lei
22,00 lei (-5%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea Macroeconomie (nivel intermediar) a aparut din necesitatea aprofundarii cunostintelor macroeconomice dobandite de studenti in primul ciclu de studiere a fenomenului economic.

Suportul de curs de fata pune accentul pe detalierea unor instrumente macroeconomice folosite de decidentii de politici in procesul de alcatuire a mixului de politici economice: modelul Solow-Swan, modelul IS-LM-BP si modelul AD-AS. Cele trei modele prezentate in carte asigura nu numai cadrul metodologic de analiza a performantei aplicarii politicilor macroeconomice, dar furnizeaza si elemente consistente de fundamentare si imbunatatire a mixului de politici.

Studiile de caz propun solutii concrete de crestere a performantei mixului de politici monetar-fiscale in Romania, dar si de combinatie cu politicile structurale, necesare pentru a creste oferta agregata.

Analizele in domeniul efectelor integrarii unice europene asupra cresterii economice si a dificultatilor tehnice in alcatuirea mixului politica monetara comuna-politici fiscale nationale la nivelul zonei euro maresc relevanta stiintifica a lucrarii si pentru cei interesati de studiul macroeconomiei europene.

Lucrarea reprezinta o prima parte a unei serii de studii in domeniul macroeconomiei (nivel intermediar).An aparitie 2009
Nr. de pagini: 168
Format 17x24 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1087 sec