MAFIA S.A.

MAFIA S.A.
ISBN: 973-8171-18-0
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 488
Categoria: Proza Diversa
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Descriere:
William Balsamo, nepotul cel mare al primului Nas, Don Giuseppe "Batista" Balsamo, si George Carpozi Jr. destainuie inceputurile salbatice ale Mafiei, ca un grup de emigranti italieni - numiti "Mana Neagra" - ce au preluat controlul cheiurilor newyorkeze de la gangsterii irlandezi - "Mana Alba" - dezvoltandu-se apoi tot mai mult. Autorii traseaza parcursul devenirii "Mainii Negre" catre o organizatie ale carei influente insidioase au patruns in intreaga tara si chiar in randul administratiei prezidentiale.

Mafia S.A. investigheaza modul in care au urcat si au decazut liderii notorii ai Mafiei: Al Capone, Charles "Lucky" Luciano, Vito Genovese, Frank Costello, Albert Anastasia, Joe Bonanno. Si merge pana dincolo de ancheta lui Rudolph Giuliani vizand afacerile Mafiei - vezi Filiera Pizza si procesele respective - pentru a arata cu claritate gradul de implicare si control al Mafiei in viata americana de zi cu zi.

Bazata pe informatii inaccesibile pana acum si pe mai mult de douazeci de ani de cercetari, Mafia S.A. dezvaluie pentru prima oara toate faptele reprobabile ale evolutiei sangeroase a Mafiei, de la o gasca de ucigasi de rand la rafinata, elevata si bine organizata "corporatie" de azi.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1402 sec