MAGICAL MYSTERY TOURS: VIATA MEA CU BEATLES

MAGICAL MYSTERY TOURS: VIATA MEA CU BEATLES
-25%
Preț: 18,68 lei
24,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 472
Categoria: Romane

DESCRIERE

Dacă vrei să afli ceva despre Beatles, intreabă-l pe Tony Bramwell. Işi aminteşte mai mult decat mine. Sir Paul McCartney

Familiar, direct şi onest, cel mai intim cunoscător al Beatles-ilor ne impărtăşeşte versiunea lui privind ascensiunea frenetică şi glorioasă a celor patru băieţi din Liverpool la statutul de regi ai rock and roll-ului.

Povestea lui Tony Bramwell a inceput intr-o suburbie din Liverpool, la sfirşitul celui de-al doilea război mondial, fiind prieten din copilărie cu trei dintre Beatles, cu mult inainte ca aceştia să devină faimoşi. Iar la ora la care se intilnea cu George Harrison pe strapontina autobuzului, in drum spre a-i vedea pe The Beatles, direct de la Hamburg unul dintre ei dovedindu-se a fi George Tony era deja pe cale de a deveni companionul nedespărţit, martorul evoluţiei lor fulgerătoare.

Dacă era nevoie de ceva, orice, Tony Bramwell era omul pe care Beatles il chemau, omul in care ştiau că puteau avea incredere. Povestea lui a fost indelung solicitată de-a lungul anilor, şi acum iat-o aici, abundand de aventuri necunoscute, detailand cu ochiul celui privilegiat, ascensiunea incomparabilă a imperiului Apple, cochetăriile lui Brian Epstein, comportamentul excentric al celor de la Merry Pranksters, episoadele cu Ken Kesey şi Phil Spector, plus noi amănunte despre Yoko Ono, Rolling Stones şi viaţă - viaţa lui.

De la conceperea primelor clipuri video pentru melodiile Beatles-ilor şi pană la a fi promovat in conducerea companiei Apple, de la a concura cu bicicletele şi a face schimb de discuri cu George Harrison, la a lucra şi chefui cu toată lumea, de la Beatles la Hendrix, Ray Charles şi The Who, viaţa lui Tony s-a impletit cu aceea a elitei rock and roll-ului.

El ne oferă şansa unor incursiuni privilegiate in copilăria şi viaţa de familie a Beatles-ilor, a primelor inregistrări şi compoziţii, a politicii de la Apple, a vanătorii exercitate de Yoko pentru acostarea lui John şi a influenţei ei tot mai mari asupra vieţii Beatles-ilor. In plus, Tony Bramwell ne furnizează informaţii suplimentare despre filmul concertului de la Shea Stadium, despre evadările nocturne ale lui John Lennon, etc. De la Cavern Club la concertul de pe acoperiş, de la primul numărul unu in topuri la ultimul, de la fragmentele de texte de muzică şi pană la descoperirea faimosului poster al circului lui Mr. Kite, Tony Bramwell chiar le-a văzut pe toate.


Nr. de pagini : 448
Anul aparitiei : 2007

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.084 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.