Magnetoterapia - Tehnici avansate de aplicare a forţelor magnetice

Magnetoterapia - Tehnici avansate de aplicare a forţelor magnetice
Preț: 28,35 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 240
Format: 13 x 20
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Magnetoterapia - Tehnici avansate de aplicare a forţelor magnetice.

Descoperiţi efectele pozitive ale magnetismului aplicat pentru îmbunătăţirea şi întreţinerea stării de sănătate a întregii fiinţe.

MAGNETOTERAPIA

Descoperiţi efectele pozitive ale magnetismului aplicat pentru îmbunătăţirea şi întreţinerea stării de sănătate a întregii fiinţe.

# Ce boli pot fi tratate cu magneţi?
# Cum reuşesc magneţii să vindece?
# Ce polaritate ar trebi să folosim şi pentru ce boală?
# Care e modul corect de a folosi magneţii?
# Cât timp ar trebui menţinuţi magneţii pe corp?
# Care sunt ultimele produse magnetice ce pot fi folosite?
# Care este natura fundamentală a magnetismului?

Găsiţi răspunsuri la aceste întrebări şi chiar mai mult!

Magnetoterapia este atât una dintre cele mai vechi forme de tratament medical, cât şi una dintre cele mai noi. Suntem abia la începuturile explorării acestei remarcabile modalităţi de vindecare, dar rezultatele sunt deja impresionante.
Deşi pare incredibil că ceva atât de simplu ca un magnet ar putea alina în câteva minute, sau ore, o durere de cap, de gât sau o altă durere, totuşi, deseori, chiar aşa se întâmplă. Probabil că unii aţi încercat să folosiţi tratamentele cu magneţi în caz de boală, sau chiar şi dacă eraţi sănătoşi. Este posibil ca 4 din 5 dureri obişnuite şi diferite boli comune să fie vindecate prin magnetoterapie. Puţine metode ale medicinii convenţionale occidentale dau rezultate atât de bune!
Magnetoterapia poate ajuta corpul să vindece gâtul înţepenit, migrenele, crampele premenstruale, durerile de spate şi aproximativ alte peste 30 de boli comune şi boli grave. Pentru a putea practica terapia de unul singur, acasă, trebuie să cunoşti câteva principii de bază, iar pentru stări mai grave trebuie să ştii cum să pui un diagnostic şi să faci un tratament magnetic complet al tuturor glandelor şi organelor.
Deşi tratamentele magnetice par să facă minuni, ele nu pot vindeca totul, nu sunt un remediu minune. Ele funcţionează mai mult ca impulsul de pornire al unei maşini. Dacă are combustibil (adică nutriţie corespunzătoare) şi un sistem bun de tracţiune (adică exerciţiu potrivit), maşina va porni şi va continua să meargă.
Unul dintre modurile prin care forţele magnetice interacţionează cu corpul este prin alternarea orientării spinului unor protoni, particulele minuscule care alcătuiesc nucleul atomilor. Probabil că acesta este motivul pentru care magneţii sunt eficienţi într-o mai largă varietate de boli decât multe dintre chimicalele sau medicamentele care dau rezultate doar la nivel macromolecular, pentru a modifica sau a ataca bacterii sau viruşi specifici, sau pentru a modifica un dezechilibru chimic particular.
Prin stimularea structurii biochimice a organismului, forţele magnetice ajută corpul să se vindece singur, pe cale naturală.

# Traducător: Alina Pârvu
# Titlul original: Magnetic Healing - Advanced Techniques for Application of Magnetic Forces

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.094 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.