Mai intunecat decat crezi
10,50 lei
15,00 lei (-30%)

Mai intunecat decat crezi

Mai intunecat decat crezi
-30%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Romane
Preț: 10,50 lei
15,00 lei (-30%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Mai intunecat decat crezi de Jack Williamson.

Profesorul Lamarck Mondrick s-a intors din indepartatele deserturi asiatice cu o ciudata si sinistra lada... dar inainte sa poata dezvalui lumii uluitoarea sa descoperire, ceva l-a redus la tacere pentru totdeauna.
Si in vreme ce vaduva lui Mondrick ajunge intr-un sanatoriu, iar asistentii lui incep sa moara pe rand, ziaristul Will Barbee, fost student al lui Mondrick, descopera o conspiratie ce ameninta intreaga rasa umana.
Oare exista cu adevarat vrajitori, si cine este Fiul Noptii. Va putea Barbee sa se impotriveasca sinistrului complot, sau se va lasa atras in el, intr-un chip inimaginabil?
"O lectura cu adevarat pasionanta, starnind uimire si incordare pe masura ce Williamson declanseaza resorturile naratiunii cu usurinta si vioiciunea unui adevarat maestru." - Peter Straub
JACK WILLIAMSON (1908-2006), considerat de multi "decanul literaturii SF", a fost un prolific scriitor de science-fiction si, timp de mai multe decenii, un reputat profesor universitar la Eastern New Mexico University. A fost primul care a scris despre antimaterie si inginerie genetica (acest din urma termen fiind inventat chiar de el), in acelasi timp dovedindu-se un maestru neintrecut in genurile fantasy si horror.
Opera sa literara a fost incununata cu numeroase premii, printre care Hugo si Nebula (primite in ultimul deceniu al vietii) si prestigiosul Grand Master of Science Fiction, decernat de Science Fiction Writers of America.

Anul aparitiei: 2009
Numar pagini: 368
Format:13x20 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1022 sec