Mania si Orgoliul
7,22 lei
9,62 lei (-24,95%)

Mania si Orgoliul

Mania si Orgoliul
-24,9%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Proza Diversa
Preț: 7,22 lei
9,62 lei (-24,95%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cu Mania si orgoliul (2001), Oriana Fallaci rupe o tacere care a durat zece ani dupa publicarea romanului Insciallah, consacrat misiunii occidentale de pace in Beirutul sfasiat de conflictul dintre crestini si musulmani si de luptele cu Israelul. Zece ani in care Fallaci a ales sa traiasca retrasa in casa ei din New York, in exil, pentru a se lupta cu o boala necrutatoare: cancerul.

11 septembrie ii impune sa se intoarca la masina de scris pentru a da glas acelor idei pe care le-a cultivat mereu in interviuri, in reportaje, in romane. Rezultatul este un articol publicat in "Corriere della Sera” din 29 septembrie 2001, o predica, asa cum il defineste ea insasi, care a avut un enorm rasunet in Italia si in strainatate. Apare sub forma de carte in versiunea originala si integrala, precedat de o prefata in care Fallaci abordeaza radacinile terorismului islamic si vorbeste despre sine, despre izolarea sa, despre optiunile ei riguroase si tenace. Reactia a fost exploziva, polemicile feroce.

Mania si orgoliul este o carte de care nu se poate face abstractie pentru intelegerea timpurilor noastre si a celor ce vor veni.

Numar pagini: 256
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3237 sec