Mantuirea in viata de familie

Mantuirea in viata de familie
-10%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Religie
Preț: 6,30 lei
7,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Volumul de fata isi propune sa reuneasca in paginile sale scrisorile Sfantului Teofan Zavoratul cu privire la viata familiei crestine. Patrunderea spirituala a marelui dascal al Bisericii se vadeste cu stralucire in aceste texte, rezultat al comunicarii vii si iubitoare dintre sfant si fiii sai duhovnicesti. Scrise ?ntr-un limbaj placut si accesibil, ele constituie un excelent indreptar pentru familiile ce navigheaza prin furtunile acestei vieti.

A va ruga pentru rezolvarea problemelor materiale nu e pacat... Cel ce ne-a invatat sa spunem la rugaciune:„Painea noastra cea spre fiinta da-ne-o noua astazi” nu Se va simti jignit cand ne vom ruga si pentru celelalte lucruri lumesti– bineinteles, incredintand deznodamantul sfintei Lui voi.
Familia este o cruce pentru cap! Rabdati supunandu-va Domnului; facand tot ce va sta in putere, incredintati totul in voia lui Dumnezeu.

Sunteti sotie, sunteti mama, sunteti stapana a casei. Toate indatoririle sotiei, mamei, stapanei casei sunt infatisate in scrierile Sfintilor Apostoli. Cercetati-le si apucati-va sa le impliniti cu constiinciozitate, fiindca este indoielnic ca mantuirea se poate randui fara implinirea indatoririlor pe care ni le impun pozitia sociala si ocupatia noastra. Acestea sunt de la Dumnezeu si se pot intoarce ori spre placerea Lui, daca sunt implinite cu credinciosie, ori spre jignirea Lui, de nu sunt implinite.
Sfåntul Teofan Zavoratul


Format: 13x20 cm
An aparitie: 2012
Pagini: 128

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1559 sec