Manu Pencea, Un ID secret pentru amor concret

Manu Pencea, Un ID secret pentru amor concret
-15%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Proza diversa
Preț: 12,75 lei
15,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Un ID secret pentru amor concret. Nuvelele lui Manu Pencea sunt fotografii ale vietii, destramate de foarfecele neiertatoare ale amintirii, dar nu pentru a le distruge, ci pentru a le transforma in cuvinte si a le ordona apoi cu iscusit mestesug in forme fluide care se insinueaza nu numai in inima cititorului, dar si in viata lui. Pentru ca nu poti citi scriitura lui Manu fara sa nu iesi din propriul trup, privindu-te de undeva de sus, scotandu-ti propria balanta si cantarindu-ti, pe furis, propria viata si istorie, propriile simtiri, propriile iubiri.
Vii, penduland intre prezent si trecut, intre fotografii alb-negru si tablouri in culori proaspete, nuvelele lui Manu cauta ele insele iubirea, o gasesc, o pierd, o cauta din nou... avand propria lor muzica, sau propria lor tacere, ecoul sinelor de tren sau tacerea grea a garilor, a asteptarii zadarnice, a pierderii, ritmul cladirii si al naruirii manastirii sufletului.
Dragos Voicu

 
Nuvela"Un ID secret pentru amor concret" se bucura de cuvant inainte semnat de Alice Nastase Buciuta.

Iubirile noastre de astazi nu mai au nici stabilitatea, nici simplitatea celor de odinioara. Sentimentele noastre se zbat intre straniile coordonate postmoderne ale apucaturilor omenesti, incercand sa lupte cu dezintegrarea, cu alienarea, cu prapadul din noi...

Nr. de pagini : 96
Anul aparitiei : 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Proza diversa

Created in 0.1159 sec