Manual de drept penal. Partea speciala. In conformitate cu noul Cod penal - Vol. II

Manual de drept penal. Partea speciala. In conformitate cu noul Cod penal - Vol. II
-10%
Categoria: General
Preț: 40,50 lei
45,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea"Manual de drept penal. Partea speciala. In conformitate cu noul Cod penal - Vol. II" reflecta in sistematizarea infractiunilor din Partea speciala mutatiile intervenite in ordinea valorilor sociale ocrotite de legea penala, ca urmare a incercarii, inca neterminate, a societatii romanesti de a se aseza in ordinea unui stat de drept, in care omul si proprietatea sa sunt valorile sociale carora politica penala legislativa si cea judiciara trebuie sa le acorde protectia si siguranta necesara dezvoltarii lor.

"Manual de drept penal. Partea speciala. In conformitate cu noul Cod penal - Vol. II" destinat studentilor anului III si in egala masura practicienilor, anticipeaza problemele pe care le va implica, intr-un viitor care se anunta apropiat, aplicarea prevederilor noului Cod penal in cazul infractiunilor contra persoanei si contra patrimoniului.

Analiza continutului constitutiv al infractiunilor, de multe ori substantial diferit de cel al infractiunilor existente in actualul Cod penal, este realizata printr-o prezentare comparativa a acestor incriminari, autorii incercand in acest mod sa usureze asimilarea in practica a noilor reglementari, fapt care face manualul util si in perfectionarea pregatirii profesionale a practicienilor dreptului penal.

Nr. de pagini : 478
Anul aparitiei : 2011
Autori :  Petre Dungan,Tiberiu Medeanu,Viorel Pasca

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1345 sec