Manual de scriere creativa. Scriitorul de fictiune

Manual de scriere creativa. Scriitorul de fictiune
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Altele
Preț: 12,00 lei
15,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Nina Munteanu este o cunoscuta autoare canadiana de origine romana, a carei activitate publicistica este binecunoscuta si publicului roman consumator de literatura science-fiction. Nominalizarea romanului ei Darwin s Paradox (Paradoxul lui Darwin) la premiul Aurora, n-a facut decat sa-i sporeasca si mai mult o notorietate pe deplin justificata.
In prezentul volum, Nina Munteanu aduna anecdote, observatiisi sfaturi desprinse din experienta ei personala de scriitoare, furnizandu-le celor decisi sa urmeze o cariera scriitoriceasca intreg instrumentarul necesar reusitei: exercitii si ponturi, sugestii si pasi de urmat in parcurgerea drumului de la scrierea unui text narativ si pana la publicarea propriu-zisa.

Scriitorul de fictiune este in fruntea bibliografiei obligatorii pentru atelierul de scriere creativa pe care-l tin cu studentii mei. Datorita stilului ei direct, oral si datorita formatului accesibil, cartea se dovedeste un adevarat corn al abundentei de sfaturi practice extrem de folositoare oricarui viitor scriitor, indiferent de varsta.

Susan McLemore, M.Ed., Departamentul de arte ale limbajului al academiei Glynn, Georgia, SUA


Anul aparitei: 2011
Nr. pagini: 192

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1035 sec