Manualul Bosch de electricitate si electronica auto

Preț: 550,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Autor:
Editura:

DESCRIERE

Acesta este un ghid complet de referinta pentru electricitatea si electronica auto.

In acest manual, diferite subiecte sunt abordate intr-un mod concis, dar descriptiv, sustinut de diagrame, grafice, fotografii si tabele, permitand cititorului sa inteleaga mai bine subiectul. Sunt prezentate subiectele clasice ale sistemelor electrice ale vehiculelor, cum ar fi arhitectura sistemului, controlul, componentele si senzorii. In prezent, sunt oferite mai multe detalii privind electronica si aplicatiile acesteia in autovehicule, inclusiv gestionarea energiei electrice (EEM) si se discuta subiectul retelelor intersistemice din cadrul vehiculului.

 

De asemenea, include o prezentare a sistemului de propulsie hibrida, un subiect deosebit de actual datorita capacitatii sale de a reduce consumul de combustibil si, prin urmare, emisiile de CO2.

 

De aceasta carte vor beneficia inginerii si inginerii de proiectare auto, tehnicienii auto in formare si mecanicii si tehnicienii din garaje. De asemenea, ar putea fi de interes pentru profesori/lectorii si studentii de la colegiile profesionale, precum si pentru pasionati.

Capitole principale:

- Sisteme electrice si electronice ale vehiculului

- Principiile de baza ale retelelor

- Retele pentru automobile

- Magistrale de date

- Arhitectura sistemelor electronice

- Mecatronica

- Componente electronice in vehicul

- Unitati de control

- Principiile de masurare ale senzorilor

- Tipuri de senzori

- Actuatori

- Actionari hibride

- Sisteme electrice ale vehiculului

- Baterii de pornire

- Alternatoare

- Sisteme de pornire

- Compatibilitate electromagnetica (CEM) si eliminarea interferentelor

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0636 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.