Mapa profesorului diriginte - Editie epuizata

Mapa profesorului diriginte - Editie epuizata
-20%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 176
Format: 21 X 29 cm, monocrom
Categoria: Carti diverse
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Mapa profesorului diriginte - Silvia Marinescu, Anca Radu.

Intentia cu care a fost conceputa „Mapa profesorului diriginte“ porneste de la respectul pentru dirigintele de cursa lunga, a carui activitate, in esenta spontana, creativa si irepetabila, este supusa totusi unor rigori legate de programare si proiectare didactica. Reusita unei activitati educative se bazeaza fara indoiala pe talent, imaginatie, inspiratie si improvizatie, dar presupune si riguroase cunostinte si abilitati de a gestiona informatii, de a organiza si planifica actiuni, de a armoniza multiple influente educative.

Documentele pe care trebuie sa le completeze dirigintele sunt multe si adesea sunt intocmite cu o oarecare superficialitate, dictata de neincrederea in utilitatea unui demers catalogat drept birocratie. „Mapa profesorului diriginte“ isi propune sa reuneasca si sa ordoneze materialele necesare in activitatea educativa, astfel incat adunate intr-un tot unitar sa-si dovedeasca utilitatea si eficienta.

REVIEW-URI

Rating general
1
1 review
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
1
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
1
este aberant sa ceri unor oameni pe care ii platesti cu doi bani sa scrie sute de pagini absurde in loc sa faca orele propriu zise si de calitate.Este chiar absurd!
Created in 0.1233 sec