Marc Allen, Cel mai mare secret dintre toate. Trecand dincolo de abundenta la o viata de implinire adevarata - Format MP3

Marc Allen, Cel mai mare secret dintre toate. Trecand dincolo de abundenta la o viata de implinire adevarata - Format MP3
-10%
Autor:
Anul publicării: 2015
Categoria: Motivational
Preț: 26,10 lei
29,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cel mai mare secret  dintre toate ne este explicat nu numai prin legea manifestarii, ci aceasta carte reuseste sa faca un pas urias spre a releva secretele si mai importante, cu adevarat edificatoare ale felului in care ne traim vietile: fericirea, pacea interioara...

Marc Allen, unul dintre cei mai cunoscuti autori si oratori de literatura motivationala si self management, ne indeamna, in audiobook-ul Cel mai mare secret dintre toate, prima traducere in romana a cartii The Greatest Secret of All, sa nu ne limitam la o existenta mediocra si nesatisfacatoare, ci sa tintim mai sus, catre indeplinirea visurilor celor mai indraznete. Chiar daca nu constientizam asta, puterea noastra interioara este imensa– suntem capabili sa avem oricat de mult succes dorim. Trebuie doar sa facem totul intr-o maniera usoara si relaxata, si intr-un mod pozitiv si sanatos.

Cel mai mare secret  dintre toate ne este explicat nu numai prin legea manifestarii, ci aceasta carte reuseste sa faca un pas urias spre a releva secretele si mai importante, cu adevarat edificatoare ale felului in care ne traim vietile: fericirea, pacea interioara, calmul si confortul de care avem nevoie, nu in ultimul rand implinirea noastra, prin care contribuim atat de mult la schimbarea lumii.

„Abordarea unica a lui Marc catre succes si implinire este foarte inspiranta.  In Cel mai mare secret dintre toate, el explica cum secretul suprem pentru o viata plina de realizari este ceva ce trebuie sa descoperim pe cont propriu, in modul si in  cuvintele noastre.”
- Shakti Gawain, autoarea bestsellerului Vizualizarea creativa

Lucrarile si seminariile lui Marc Allen reprezinta o sursa imensa de inspiratie pentru mii si mi de oameni, ajutandu-i sa inteleaga si sa ajunga la adevarata lor putere si unicitate, prin descoperirea lor in propriile moduri, cuvinte si experiente.

Tot ceea ce avem nevoie pentru a face ceea ce iubim cu adevarat, pentru a deveni oamenii care visam sa ajungem si sa ne implinim in aceasta calatorie, tranformand in acelasi timp lumea din jurul nostru intr-una mai buna, se gaseste in noi.

- Shakti Gawain

Format : Audio CD MP3
Durata: 1h 54min
Anul aparitiei : 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1358 sec