Marea Piramida intre stiinta si ezoterism

Marea Piramida intre stiinta si ezoterism
-15%
Anul publicării: 2009
Categoria: Ezoteric
Preț: 12,50 lei
14,70 lei (-14,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Marea Piramida intre stiinta si ezoterism de Liviu Andronovici. Problema piramidelor si in special a Marii piramide a lui Kheops a fost, este si va fi o discutie lunga, de mult timp chiar si intre cercetatori.
Cu toata aparatura ultramoderna de care dispunem astazi si cu toata experienta acumulata in ultimele decenii privind cercetarea experimentala, comunitatea stiintifica nu a dat inca un raspuns ferm la aceasta intrebare referitoare la ansamblul de piramide de la Gizeh.
Pornind de la realitatea existentei complexului marilor piramide de la Gizeh, ce contine si piramida lui Kheops, care este de fapt cea mai importanta si tinand seama de numeroasele informatii ce ne parvin inca din antichitate privind rolurile initiatic, esoteric, astronomic, agricol, etc. al acestor constructii, apar cateva intrebari: Oare modul in care gandim astazi un experiment nu este cumva gresit? Privim oare corect studiul acestui"efect de piramida"? Nu cumva trebuie sa regandim in principial diferit modul de a efectua experimentele in piramide, eveniment care poate ar conduce la rezultate repetabile si deci apoi acceptabile si de stiinta?
  
  
Anul aparitiei: 2009
Pagini: 178
Format: 13x20cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1442 sec