Marele Atlas Ilustrat al Lumii - Un portret cuprinzator al Pamantului (Editie, cartonata)

Marele Atlas Ilustrat al Lumii - Un portret cuprinzator al Pamantului (Editie, cartonata)
-28%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Generalitati
Preț: 107,28 lei
149,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Atlasul ilustrat al lumii combina o cartografie sofisticata, creata special pentru aceasta lucrare, cu sute de fotografii, vederi din satelit, ilustratii, diagrame si harti, pentru a descrie lumea in care traim asa cum n-a mai fost descrisa vreodata.
Ne sunt prezentate astfel structura pamantului, clima, viata in salbaticie, resursele naturale, mediul inconjurator, populatiile, religiile, limbile, popoarele indigene, transportul si comunicatiile, economia si conditiile politice pe tot cuprinsul globului.
Descrierea fiecarui continent contine pagini tematice cuprinzand imagini din satelit ale regiunii, caracteristicile mediului inconjurator, istoria si structurile politice ale zonei, precum si impactul uman asupra mediului. Hartile regionale detaliate, clare si aduse la zi sunt insotite de harti fizice, politice si ale impactului uman, dar si de fotografii si de imagini tridimensionale. Informatia bine structurata si accesibila intregeste aceasta perspectiva vizuala extrem de interesanta.
Toate aceste elemente recomanda Atlasul ilustrat al lumii ca pe una dintre cele mai importante referinte in literatura de specialitate.

Data aparitie: noiembrie 2014
Format: 275 x 345 mm
Numar pagini: 304
Coperta: cartonata

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1453 sec