Marele examinator si Marele Sinod Ortodox

Marele examinator si Marele Sinod Ortodox
-10%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Religie
Preț: 9,00 lei
10,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Intr-un stat comunist, individul este nul, nu are nici o valuare. Marxismleninismul nu recunoaste decat forta maselor. Stalin a descoperit insa ca, asa cum atomul, desi este cea mai mica parte din univers, produce energia cea mai mare - energie atomica, tot asa si individul, desi este neinsemnat, este sursa celei mai mari energii sociale.
 Avem pana acum energia maselor. Pentru a o decalansa, se folosea politica, propaganda, grevele, manifestarile de strada si revolutiile. La ora actuala, energie maselor este depasita de energia individului, la fel cum energia petrolului, carbunelui si a electricitatii este depasita de energia maselor. Pentru a folosi energia atomului s-au construit uzine speciale, foarte costisitoare. Pentru a folosi energia atomului social, a individului, Stalin (absolvent al seminarului teologic!) a descoperit uzine care exista deja: bisericile.
 Stalin i-a dat ordin patriarhului Rusiei san vina cu"blindatele, infanteria si artileria grea" a bisericii ortodoxe si sa se alature armatei rosii in marele efort al razboiului. Aportul militar al bisericii a fost atat de mare incat Stalin l-a egalat bombei atomice. Majoritatea tarilor ortodoxe fiind comuniste si avand ierarhi sabotati, Stalin a hotarat ca Sfantul si Marele Sinod Ortodox sa se reuneasca la Chambesy, langa Geneva [astazi, tot la Geneva, cercetatorii cheltuiesc miliarde de euro pentru a descatusa energia celei mai mici particule din univers,pe care au denumit-o"particula lui Dumnezeu" iar comunistii rusi cer canonizarea lui Stalin!].
 Romania foloseste deja energie. Preotii sunt platiti din banii partidului comunist capitalizat. Totul se deruleaza ca inainte, cu o singura schimbare, pe care nimeni nu o distinge la prima vedere. O schimbare de directie: raiul nu mai e in cer, ci pe pamant, raiul colectiv, raiul social (Republica Penitenciara sau Big Brotheriana). Toti crestinii lupta pentru a ajunge in rai si astfel sunt angajati in mod automat in lupta pentru realizarea comunismului capitalizat, a raiului! Stalin redivivus!Autor: Virgil Gheorghiu
Pagini: 158
Anul aparitiei: 2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

16,20 lei
18,00 lei (-10%)
13,60 lei
16,00 lei (-15%)
22,50 lei
25,00 lei (-10%)
22,50 lei
25,00 lei (-10%)
31,50 lei
35,00 lei (-10%)
22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Created in 0.1790 sec