Marele pescar (O noua traducere)

Marele pescar (O noua traducere)
Anul publicării: 2011
Categoria: Religie
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cartea,, Marele Pescar" aparuta la editura Voyager Premium Books se doreste a fi o lectura la capatul careia cititorul se simte mult mai aproape de Dumnezeu. Actiunea este plasata inaintea evenimentelor din Camasa lui Hristos si spune povestea apostolului Petru, concentrandu-se in jurul unui cuplu - printul arab Voldi si fugara Sarah, care jura sa isi ucida tatal. Cu acest prilej, autorul impleteste in firul epic vorbele si faptele lui Iisus, conturand cu maiestrie personajele apostolilor si reusind sa confere o dimensiune umana faptelor istorice reale. Consacrat in memoria eternitatii prin Camasa lui Christos, Lloyd C. Douglas ramine unul din putinii autori ai lumii care au reusit performanta de a-si dubla o capodopera.

Pe fundalul aceleiasi epoci si inspirat tot din filonul biblic, Marele pescar reediteaza succesul romanului Camasa lui Christos.

Respectind adevarul istoric, autorul, fascinat de subiect, creeaza personaje si imagineaza situatii care, prin forta si dramatismul lor, devin convingator de veridice. O lectura la capatul careia cititorul se simte mult mai aproape de Dumnezeu.

Anul aparitie: 2011
Traducator: Simona Frantz
Vezi și alte cărți: Pescar

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1048 sec