MARI GANDITORI POLITICI

MARI GANDITORI POLITICI
-25%
Autor: ,
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Carti diverse
Preț: 52,43 lei
69,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

MARI GANDITORI POLITICI de la Editura ALL. Mari ganditori politici ofera o perspectiva cuprinzatoare si riguroasa asupra evolutiei gandirii politice occidentale. Antologia, la care au contribuit numerosi cercetatori de renume international, merge pe drumul unui canon al marilor ganditori politici, incepand cu Socrate si sofistii si ajungand pana la filosofi contemporani ca Habermas si Foucault.

Fiecare capitol se deschide cu un scurt text introductiv, o schita biografica si o lista a textelor si ideilor esentiale ale ganditorului in cauza. Uremeaza apoi o examinare critica a celor mai insemnate texte ale acestuia, precum si o cartografiere a dezbaterilor contemporane din jurul lui.

Impresionanta prin anvergura, profunzimea si claritatea textelor de exegeza, antologia de fata constituie, cu siguranta, una dintre cele mai bune resurse la indemana celor care se ocupa cu studiul politicii, fie ei studenti, profesori sau cercetatori.

David Boucher este profesor asociat de studii europene la Universitatea Cardiff, precum si director al Centrului Collingwood and British Idealism din cadrul aceleasi institutii.

Paul Kelly este profesor de teorii politice la prestigioasa London School of Economics

NRNR. PAGINI: 520PAGINI: 520

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.4164 sec