Maria Duenas, Cumpatarea (Traducere din limba spaniola si note de Ileana Scipione)

Maria Duenas, Cumpatarea (Traducere din limba spaniola si note de Ileana Scipione)
-18%
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 568
Categoria: Romane
Preț: 40,96 lei
49,95 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Un thriller pasionant, plin de aventura, conspiratii si romantism, o poveste despre curaj in fata incercarilor vietii si despre un destin schimbat pentru totdeauna de forta unei pasiuni.
 
Nimic nu l-ar fi putut face pe Mauro Larrea sa presupuna ca averea pe care o strinsese in ani intregi de eforturi incrincenate si de riscuri asumate avea sa se naruie dintr-o singura lovitura naprasnica a sortii. Sufocat de datorii si de incertitudine, isi investeste ultimele resurse intr-un proiect riscant, dar care ii da speranta ca s-ar putea pune din nou pe picioare. Asta pina ce tulburatoarea Soledad Montalvo, sotia unui negustor londonez de vinuri, intra in viata lui invaluita in lumini si umbre, tirindu-l intr-o aventura pe care nici n-ar fi putut-o banui. Din tinara republica mexicana in splendida Havana coloniala, din Antile pina in Jerezul sfirsitului de secol XIX, cind exportul de vinuri catre Anglia a transformat orasul andaluz intr-o enclava cosmopolita si legendara– prin toate aceste decoruri ne poarta Cumpatarea, un roman ce vorbeste despre victorii si infringeri, mine de argint, intrigi de familie, podgorii, crame si orase magnifice, a caror splendoare a fost macinata de trecerea timpului.
 
„Maria Duenas isi plimba personajele prin hoteluri elegante, in momente istorice si politice importante. Cititorul devine parte a lumii pe care ea o descrie.” (The Globe and Mail)
 
„Duenas este una dintre cele mai mari scriitoare contemporane.” (El Mundo)
 
„Prin proza ei vie, Maria Duenas spune o poveste uimitor de captivanta.” (La Vanguardia)

Nr. de pagini: 568
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

36,86 lei
44,95 lei (-18%)
32,76 lei
39,95 lei (-18%)
18,13 lei
22,11 lei (-18%)
Created in 0.129 sec