Maria Magdalena. Mister. Biografie. Destin

Maria Magdalena. Mister. Biografie. Destin
-20%
Anul publicării: 2012
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In ultimii patruzeci de ani, dar mai ales dupa aparitia cartii Da Vinci Code, scrisa de Dan Brown, au crescut interesul si confuzia legate de viata si identitatea Mariei Magdalena, in timp ce, adesea, savanti specializati in studierea Noului Testament agraveaza confuzia.

Cine este Maria Magdalena?

Ce ar trebui sa credem despre ea?

Care a fost menirea ei?

Care a fost semnificatia faptului ca la numit Christos, Mesia pe Iisus?

De ce a alungat Iisus 7 demoni din Maria Magdalena?

Maria Magdalena locuia in orasul Magdala…era bogata si frumoasa si ii placea viata, ducea o existenta mondena…Acest lucru ii ingrijora tare mult pe fratele ei Lazar si pe sora ei Marta, care devenisera intre timp discipolii lui Iisus din Nazareth.

Dupa cum putem intelege ca mai tarziu a fost inviat din morti, Lazar a fost ceea ce astazi numim un initiat, cineva care a ajuns la nivel superior de dezvoltare spirituala. Nu este axagerat daca il numim fratele spiritual al lui Iisus…


In aceasta carte accesibila si convingatoare, Robert Powell dezvaluie adevarata imagine a Mariei Magdalena, conform viziunilor calugaritei germane mistice Anne Catherine Emmerich (1774–1824).

O uimitoare intuitie a sorei Emmerich– sustinuta de cautarea spirituala a lui Rudolf Steiner– se axeaza pe legatura dintre„discipolul pe care-l iubea Iisus” si Lazar cel inviat.

Robert Powell, doctor in filosofie, este un conferentiar cunoscut la nivel international, autor, specialist in arta miscarii si terapeut prin miscare.

Este autorul lucrarilor Christian Hermetic Astrology, Divine Sophia-Holy Wisdom, The Most Holy Trinosophia and the New Revelation of the Divine Feminine, The Sophia Teachings, Chronicle of the Living Christ, The Christ Mystery si a altor carti. Tine cursuri in Europa, America de Nord si organizeaza pelerinaje la locurile cele mai sacre din lume.


Din cuprins:

Introducere

Capitolul 1. Misterul Mariei Magdalena

Capitolul 2. Destinul Mariei Magdalena in evolutia lumii

Capitolul 3. Misterul lui Ioan

Anexa. Peregrinari la Efes, Patmos si in Provence

Note
Bibliografie selectiva
 
Nr. de pagini: 120
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1366 sec