Mariana Morarasu, Recapitulare finala pentru copii isteti. Caiet de teste recapitulative clasa a III-a - Limba si literatura romana si Matematica

Mariana Morarasu, Recapitulare finala pentru copii isteti. Caiet de teste recapitulative clasa a III-a - Limba si literatura romana si Matematica
-20%
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 62
Categoria: Altele
Preț: 7,20 lei
9,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea de fata este structurata pe doua parti. Prima parte contine 10 teste pentru limba si literatura romana, iar partea a doua 10 teste de matematica, realizate in conformitate cu ultimele schimbari ale programelor scolare, urmarind o recapitulare a cunostintelor acumulate in vederea gasirii unor modalitati de invatare eficienta, oferind posibilitatea unei pregatiri complexe.

Lucrarea constituie un mod de perfectionare in domeniul limbii romane si matematicii, dar si testarea pentru clasa urmatoare. Exercitiile propuse ii indeamna pe elevi la cautari, ii lasa sa deduca, sa calculeze, sa creeze, dezvoltandu-si astfel inteligenta.

La limba si literatura romana, exercitiile sunt structurate astfel incat parcurgandu-le sa ii ajute si sa ii sprijine in invatarea notiunilor de limba romana, dar si intelegerea textului, scrierea corecta, exprimarea corecta, stimularea lecturii individuale.

La matematica se vor intalni cu probleme de logica si perspicacitate, cu probleme care se rezolva prin diferite metode, serii logice numerice, jocuri si exercitii atractive, fiind un mijloc eficient de verificare a cunostintelor elevilor.

Cuprins:

    Partea I– Limba si literatura romana
    Testele 1 - 10
    Partea a II-a - Matematica
    Testele 1 - 10
    Raspunsuri Matematica

Nr. de pagini: 62
Anul aparitiei: 2016
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 1.6167 sec