Marilena Uliescu, Drept civil - Drepturi reale principale. Eiditia a III-a revazuta si adaugita conform noului Cod Civil

Marilena Uliescu, Drept civil - Drepturi reale principale. Eiditia a III-a revazuta si adaugita conform noului Cod Civil
-10%
Anul publicării: 2014
Categoria: General
Preț: 28,80 lei
32,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea"Drept civil. Drepturile reale principale" prezinta intr-o maniera sistematizata materia drepturilor reale principale.

Volumul de fata constituie, deopotriva, un material didactic complet, o contributie la dezvoltarea teoriei drepturilor reale principale si o lucrare utila pentru practicieni.Un element de noutate rezida din faptul ca autorii fac o prezentare a prevederilor Noului Cod civil consecrate drepturilor reale principale, si anume limitele juridice ale dreptului de proprietate in raport cu servitutile naturale - comparandu-le cu cele din vechea reglementare.

Ultima parte cuprinde teste grila (cu varianta multipla de raspuns) si raspunsurile acestora.

Lucrarea"Drept civil. Drepturile reale principale" vine atat in sprijinul celor care se pregatesc pentru examenele de an sau de licenta, cat si al celor care vor sustine admiterea sau definitivatul in profesiile juridice.

Nr. de pagini : 280
Anul aparitiei : 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1573 sec