Marilyn pe divan
25,20 lei
35,00 lei (-28%)

Marilyn pe divan

Marilyn pe divan
-28%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 504
Categoria: Non-fiction
Preț: 25,20 lei
35,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Un psihanalist care a încălcat toate regulile…

O pacientă care nu avea nici o limită…

Marilyn pe divan aduce în prim-plan povestea relaţiei dintre două
vedete hollywoodiene: Marilyn Monroe, sex-simbol al anilor ’60 şi Ralph Greenson, psihanalistul mai multor staruri din Cetatea filmului şi ultimul terapeut al lui Marilyn. Două persoane care nu trebuiau să se întâlnească niciodată, dar care nu au mai putut să se despartă.

„Cartea vine în întâmpinarea unei puternice fantasme: aceea de a şti ce i-a putut spune Marilyn, în ultimii doi ani de viaţă, psihanalistului ei […] Un continuu joc de flash-back-uri, zoom-uri şi perspective cât se poate de cinematografice, care spun povestea nu a vieţii, ci a morţii lui Marilyn. «Mă întreb: cine? Mă întreb: ce anume a omorât-o pe Marilyn? Cinematografia, boala psihică, psihanaliza, banii, politica?» Un roman care ne dezvăluie un întreg univers, îmbibat deopotrivă de strălucirea şi stresul Hollywood-ului." ELLE, 4 septembrie 2006

Michel Schneider este psihanalist şi eseist. A scris cărţi de specialitate (Blessures de mémoire, Voleurs de mots), eseuri (Baudelaire, Maman, Glenn Gould, Musique de nuit, Schumann), precum şi romane (Bleu passé, Je crains de lui parler la nuit).

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

19,80 lei
22,00 lei (-10%)
Created in 0.1260 sec