Marin Andrei - Dictionar de Biologie clasica si actuala

Marin Andrei - Dictionar de Biologie clasica si actuala
-10%
Autor:
Anul publicării: 2009
Categoria: Dictionare
Preț: 60,30 lei
67,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea pe care o prefatam Dictionar de Biologie clasica si actuala contine peste 4000 termeni de specialitate din domeniile biologiei generale, necesari introducerii
cititorului in acest complex de discipline. Autorii au ales cei mai utilizati termeni din manualele preuniversitare si universitare.
Urmarind succesiunea termenilor se va vedea usor interferenta dintre acestia, analogia, omologia, precum si utilizarea lor comuna in mai multe discipline.
Majoritatea termenilor, utilizati in lucrare sunt derivati etimologic, fapt ce ii face mai usor de inteles si de insusit. La aceasta va contribui, fara rezerva, ilustratia schematica a unor procese, structuri, organe, in cea mai mare parte originala.
Am putea sa apreciem fara sa exageram prea mult, ca dictionarul contine definitii concentratenecesare pregatirii elevilor, studentilor si profesorilor in domeniul biologiei actuale.
Dar dictionarul pe care il prefatam ofera explicatii si altor categorii de cititori, care doresc sa se informeze in marile probleme legate de mediu si protectia acestuia.
Suntem convinsi ca lucrarea astfel conceputa va fi bine primita de catre cei interesati, ea avand o valuare didactica si stiintifica.


Anul aparitiei: 2009
Coperti cartonate
Nr. pagini: 422

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1238 sec