Marin Moraru, Suntem ce sunt amintirile noastre (Maria Capelos intr-o discutie amicala cu Marin Moraru)

Marin Moraru, Suntem ce sunt amintirile noastre (Maria Capelos intr-o discutie amicala cu Marin Moraru)
-25%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Altele
Preț: 22,43 lei
29,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Marin Moraru face parte, indiscutabil, din galeria marilor actori care si-au pus amprenta asupra artei teatrale si cinematografice romanesti. Usurinta cu care a dat viata celor mai felurite personaje nu poate fi decat semnul talentului pur. Acum, cand Marin Moraru a acceptat sa se adreseze si altfel marelui public– nu doar de pe scena sau din fata camerelor de filmat–, avem in sfarsit ocazia de a patrunde in„laboratorul“ actorului, in culisele rolurilor care ne-au bucurat sufletul si privirea de-a lungul anilor.

Gandurile stranse intr-o viata, trairile pe care le-a incercat omul si actorul Marin Moraru de-a lungul timpului, detaliile pregatirii fiecarui rol in parte, caractere, personalitati, situatii de viata care contureaza o epoca, toate se perinda cu o sinceritate dezarmanta in paginile acestei carti-marturie.

Suntem ce sunt amintirile noastre creioneaza in mici fragmente de memorie, asemenea unor piese de puzzle, portretul unui om pentru care actoria a reprezentat un mod de a fi. Marin Moraru ne-a lasat libertatea si bucuria de a ordona singuri piesele acestui puzzle, reconstituind astfel prin lectura peste saptezeci de ani de existenta.

„N-am vrut niciodata sa joc ceva anume. Mi s-a dat, mi s-a propus si eu am acceptat sau nu. Nu am cerut niciodata nimic si nici nu mi-am dorit vreun rol anume. Cel mai important si mai placut este sa tragi biletul din caciula, ca la examen. Iar eu sunt pregatit oricand, atat fizic, cat si psihic, sa trag orice bilet.“
 


Format carte: b5 130x200
Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 232

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1814 sec