Marinela Chiriac - Performer. Teste - grila. Limba si literatura romana - Matematica - Stiinte ale naturii. Clasa a III-a

Marinela Chiriac - Performer. Teste - grila. Limba si literatura romana - Matematica - Stiinte ale naturii. Clasa a III-a
-15%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Altele
Preț: 9,35 lei
11,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Performer. Teste - grila. Limba si literatura romana - Matematica - Stiinte ale naturii

Pomind de la premiza ca educatia intelectuala reprezinta o latura importanta a activitatii educationale si ea constituie un raspuns la schimbarile sociale si trebuintele omului de a sti, venim in sprijinul elevilor, parintilor si cadrelor didactice cu lucrarea"Ne pregatim pentru concursurile scolare".

Cartea este conceputa intr-o maniera moderna, in conformitate cu standardele invatamantului romanesc.

Dorim sa construim ceva solid si durabil, punand elevii in ipostaze si contexte variate, angajandu-le energia, dezvoltandu-le vointa, disciplina si ritmicitatea in munca prin rezolvarea unor sarcini cu o finalitate reala si-n acelasi timp sa le oferim sansa de a-si planifica propria activitate pentru a Ie genera ordine in gandire si actiune.
Situatiile autentice de rezolvare a unor sarcini concrete

Avem convingerea ca ceea ce elevii vor face prin ei insisi va aduce mari satisfactii tuturor: lor, familiei si invatatori asigura o invatare activa, ofera tuturor copiilor sansa de a participa la concursurile scolare, bucurandu-se de succes.
Abordarea interdisciplinara a continuturilor are o valoare diagnostica fiind un bun prilej de testare a capacitatilor intelectuale ale copiilor.

Numar de pagini: 128
Anul aparitiei: 2015

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1229 sec