Mario Bruhlmann, Cele zece porunci pentru intreprinzatori. Cum sa incepi si sa conduci o afacere proprie

Mario Bruhlmann, Cele zece porunci pentru intreprinzatori. Cum sa incepi si sa conduci o afacere proprie
-15%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Bussines
Preț: 36,55 lei
43,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea de fata insoteste intreprinzatorul in toate fazele evolutiei unei afaceri. Ea consolideaza principiile teoretice cu exemple practice, ofera instrumente de management si urmareste in permanenta cadrul etic clar al celor 10 porunci. Prezentata intr-un mod viu si dinamic, cartea este un ghid pentru orice intreprinzator care a intrat in aventura inceperii si dezvoltarii unei afaceri.

- 10 principii esentiale pentru intreprinzatori
- 1 exemplu practic pentru dezvoltarea strategiei
- 10 studii de caz despre companii de succes
- 50 liste de control pentru temele abordate in carte“Experienta autorului de peste 20 de ani in dezvoltarea afacerilor din Romania si din alte tari, adauga o valoare deosebita acestei carti, principiile de business prezentate fiind implementate si validate in practica de sute de ori.”
Imre Kulcsár, Director Fundatia ROMCOM


Despre autor

Mario Brühlmann este licentiat in stiinte economice si absolvent Executive MBA in management international la Universitatea din Bern. De origine elvetian, este consultant de afaceri si expert in dezvoltarea afacerilor mici si mijlocii– in special in economii emergente. De asemenea, este fondatorul Swiss Consulting Group, companie de consultanta in afaceri, care a dobandit un portofoliu de clienti impresionant. In Romania este cunoscut pentru implicarea sa in cadrul grupului ROMCOM, in calitate de presedinte, si in cadrul Facultatii de Management a Universitatii Emanuel din Oradea.


Anul aparitiei: 2012
Format: 13, 5X20, 5 cm
Nr. pagini: 264

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1259 sec