Marioneta
18,68 lei
24,90 lei (-24,98%)

Marioneta

Marioneta
-25%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Romane
Preț: 18,68 lei
24,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ar fi trebuit sa renunt in clipa in care am auzit cum a murit McAra. Acum imi este clar'

Ce ai face daca ai fi solicitat intr-o zi, pe neasteptate, sa faci pe 'negrul' pentru un personaj foarte important? Dar atunci cand ai afla ca acesta este chiar primul-ministru al Marii Britanii si ca pentru a-i scrie memoriile ai urma sa beneficiezi de niste favoruri extraordinare: o suma exorbitanta, un loc de creatie ravnit de toata lumea, conditii de lucru de vis?
Si pentru ca miracolul sa fie desavarsit, ce te faci cand descoperi ca cel solicitat inaintea ta sa fie 'scriitorul din umbra' a murit in imprejurari deosebit de dubioase? Renunti sau mergi mai departe, spre a vedea cine este acest comanditar straniu? Si cine este cu adevarat Marioneta?
Cateva intrebari si mistere care fac din recenta carte a lui Robert Harris un summum de asteptari, rezolvate magistral din punct de vedere literar. Si nu pierde din vedere ca romanul a fost ecranizat, in imprejurari demne de subiectul lui, de insusi Roman Polanski.

In 2008, cartea a obtinut The International Thriller Writer?s Award, distinctie care recompenseaza romanele de gen din intreaga lume.

Marioneta (The Ghost) a provocat multe controverse dupa lansare, deoarece, desi descrie o fictiune, actiunea pare foarte apropiata de realitatile politice din Marea Britanie. Este considerata o paralela la fostul premier, Tony Blair, prieten cu Harris de mai bine de 15 ani. Precum Blair, prim-ministrul fictiv al cartii, Adam Lang, este un politician popular dat jos de stransele legaturi cu Statele Unite si 'razboiul impotriva terorii'.

'Un scriitor care manuieste suspansul ca un Alfred Hitchcock literar.' - Nelson Mandela, Guardian

Robert Harris a absolvit Cambridge University cu o diploma in literatura engleza, a lucrat ca reporter pentru programele Panorama si Newsnight ale BBC, inainte sa devina redactor la sectiunea politica a lui Observer, iar apoi titular de rubrica la Sunday Times si Daily Telegraph. Este autorul unor best-seller-uri precum Vaterland (Patria), Arhanghelsk, Pompei si Imperium, ultimele traduse la Editura ALLFA, unde urmeaza sa apara si cel mai nou roman al lui Harris, Lustrum, parte din trilogia antica.

Nr. pag:360

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

22,43 lei
29,90 lei (-24,98%)
22,43 lei
29,90 lei (-24,98%)
26,18 lei
34,90 lei (-24,99%)
Created in 0.1443 sec