Marius Burtea - Matematica bacalaureat 2017, Filiera tehnologica. Exercitii recapitulative. Teste (Albastru)

Marius Burtea - Matematica bacalaureat 2017, Filiera tehnologica. Exercitii recapitulative. Teste (Albastru)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 320
Categoria: Bacalaureat
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Lucrarea Matematica bacalaureat 2017, Filiera tehnologica. Exercitii recapitulatie. Teste. reprezinta un auxiliar necesar in pregatirea examenului de Bacalaureat. Aceasta este in concordanta cu Programa de Bacalaureat elaborata pentru urmatoarele filiere:

- Filiera tehnologica, profilul servicii - toate calificarile profesionale, profilul resurse - toate calificarile profesionale, profilul tehnic -toate calificarile profesionale.

Continutul lucrarii este urmatorul:

1. Mic breviar teoretic regasit la inceputul fiecarul capitol cu exercitii recapitulative.

2. Teme recapitulative organizate in concordanta cu Programa de Bacalaureat, clasele a IX-a si a XII-a. Acestea sunt concepute respectand modelul problemelor care au aparut in cadrul examenului de Bacalaureat din sesiunile precedente si asigura recapitularea prin probleme adevacte a intregului material cuprin in programa.

3. Variante complete de subiecte pentru Examenul de Bacalaureat. Aceste sunt concepute in conformitate cu modelul de subiect elaborat de Centrul National pentru Curriculum si Evaluare in Invatamanul Preuniversitar. fiecare dintre cele trei subiecte ale fiecarei variante este punctat cu 30 de puncte. repartizate in mod egal in cadrul fiecaruia. Din oficiu se acorda 10 puncte.

4. Solutii, indicatii si raspunsuri pentru fiecare problema. Culegerea este realizata de un colectiv largit de profesori de matematica cu o bogata experienta profesionala, determinand o unitate in diversitatea de gandire si idei, dand o  garantie a posibilitatii parcurgerii intregii programe de bacalaureat prin probleme adecvate.

Autorii.

Nr. de pagini: 320
Anul aparitiei: 2016
Autori: Marius Burtea, Georgeta Burtea si Colectiv

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3137 sec