Marketing direct pe înţelesul tuturor

Marketing direct pe înţelesul tuturor
PRP: 72,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 59,04 lei
Diferență: 12,96 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 480
Format: 16.5 x 23.5 cm

DESCRIERE

Marketing direct pe înţelesul tuturor - Drayton Bird.

Scrisă în 1982, Marketing direct pe înţelesul tuturor a ajuns în prezent la a cincea editie şi a fost tradusă în 14 limbi.

Pentru mulţi ani, Marketing direct pe înţelesul tuturor s-a bucurat de o reputaţie de neegalat, fiind cartea autoritară, iar mai tarziu un mini-institut. Cartea a fost publicată pentru prima oară în anul 1982. Ediţia de faţă include recomandări detaliate despre utilizarea internetului ca instrument al marketingului direct.

În stilul său caracteristic, Drayton Bird oferă un ghid practic, dar în acelaşi timp relaxant, despre complexitatea marketingului direct.

Marketingul direct pe înţelesul tuturor este ambalat împreună cu studii de caz internaţionale care exemplifică modul în care companii din întreaga lume au implementat ideile autorului şi acoperă o gamă vastă de strategii necesare pentru o campanie de succes. Printre subiectele acoperite se numără:

* rolul departamentului de marketing;
* cum să câştigi şi să păstrezi clienţii;
* cum să îţi atingi obiectivele şi să evaluezi rezultatele;
* ce ar trebui să vinzi;
* cum să poziţionezi produsele mai eficient;
* cum să îţi alegi agenţia – şi cum să te descurci pe cont propriu;
* internetul – noul instrument al marketingului direct.

Marketing direct pe înţelesul tuturor este fără discuţie o lectură obligatorie pentru toţi cei care lucrează în vânzări şi publicitate, dar şi pentru studenţii la marketing.

„Drayton Bird ştie mai multe despre marketingul direct decât oricine altcineva în lume. Cartea lui pe această temă este aur curat. Citiţi-o şi recitiţi-o. Conţine cunoştinţe pe care le acumulezi într-o viaţă întreagă.”

David Ogilvy

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0565 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.