Martiriul unui apologet al Ortodoxiei. Conferintele din Serbia

Martiriul unui apologet al Ortodoxiei. Conferintele din Serbia
-10%
Editura:
Categoria: Religie
Preț: 7,20 lei
8,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In seara zilei de 19 noiembrie 2009, in biserica Sfantului Apostol Toma din Moscova a fost ucis preotul Daniel Sasoev la numai 35 de ani, dupa o activitate misionara prodigioasa, care a dus la primirea Ortodoxiei de catre peste 80 de musulmani si aproximativ 500 de neoprotestanti. Numeroasele amenintari cu moartea pe care le primise din partea extremistilor islamici ne fac sa credem ca a fost omorat tocmai pentru propovaduirea cuvantului lui Hristos printre musulmani. Trebuie amintit ca unul dintre strabunicii parintelui era tatar, cleric musulman...
PATRIARHUL CHIRIL AL MOSCOVEI SI AL INTREGII RUSII:„Parintele Daniel era binecunoscut de catre crestinii ortodocsi nu numai din capitala, ci si din multe alte eparhii... Ferma lui pozitie misionara si imaginea lui inspirata s-au intiparit in constiinta oamenilor care cauta calea spre biserica prin puterea si adancimea credintei si nadejdii in Domnul de care el a dat dovada. Domnul l-a chemat la Sine pe slujitorul Sau credincios, dandu-i putinta de a se arata marturisitor al credintei si mucenic pentru cauza bunei vestiri evanghelice.”
IULIA SASOEVA, SOTIA PARINTELUI DANIEL:„Parintele se interesa de toate, incerca sa cuprinda necuprinsul... Si-a dedicat o mare parte din energie misiunii. Unul dintre visele lui era sa creeze in toata lumea parohii misionare in sanul diasporelor, precum si pentru propovaduirea Ortodoxiei oamenilor de alte religii. Cu ajutorul misionarilor pe care ii pregatea, visul acesta incepuse, treptat, sa se indeplineasca... Veneau la el sa se boteze musulmani din Azerbaidjan, din Daghestan... Parintele Daniel voia sa-i invete pe musulmanii botezati sa faca misiune, ca sa-L poata propovadui pe Hristos popoarelor lor... El gandea crestinismul la scara universala.”

Nr. de pagini : 104
Anul aparitiei : 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1478 sec