Mary Pope Osborne, In tara imparatului dragon - Colectia Portalul magic 14

Mary Pope Osborne, In tara imparatului dragon - Colectia Portalul magic 14
-20%
Editura:
Anul publicării: 2016
Categoria: Povestiri
Preț: 7,20 lei
9,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Extrem de apreciate de părinți, de profesori, dar mai ales de copii, cărțile din seria Portalul magic, ale celei mai populare autoare americane Mary Pope Osborne, au realizat un lucru cu adevărat magic: i-au făcut pe foarte mulți copiiîntreșaseși doisprezece ani să fie pasionați de lectură,înaripându-le imaginația. Tocmai de aceea Portalul magic a ajuns să ocupe loculîntâiîn topul celor mai citite cărți din lume. Vânduteîn zeci de milioane de exemplare, aceste cărți au devenit lecturi suplimentare obligatorii în cele peste 50 dețăriîn care au fost traduse.
 

Jackși sora lui mai mică, Annie, călătorescîn timpși spațiu dintr-o căsuță secretă, plină cu cărți, descoperităîntr-un copac fabulos. Fiecare carte deschisăîi face să treacăîntr-o altă lume, ca printr-un portal magic, oferindu-le astfel prilejul să devină eiînsiși personajele unor aventuri pe parcursul cărora vorîntâlni creaturi uimitoare, personajeși realități din epoci istorice diferite.
Cărțile din seria Portalul magic sunt de fapt un pretext epic de a lărgi cunoaștereași inteligența copiilor, de a le oferi informații surprinzătoare pentru ei din lumea de azi, de ieriși de mâine.

ÎnŢaraîmpăratului Dragon

În noua serie de aventuriînceputăîn numărul 13, Jackşi Annie călătoresc tocmaiîn China antică,în vremeaîmpăratului Dragon. Teribilulîmpărat se temea de puterea cărţilorşi aînvăţăturii savanţilorşi poruncise să fie arse toate cărţile. Vor reuşi cei doi copii să salveze măcar o singură carte? Sau vor fi prinşi de soldaţiiîmpăratului?


Anul aparitiei: 2016
Numar de pagini: 64

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1216 sec