MASTERAT. Psihologie judiciara - Victimologie (Compendiu universitar)

MASTERAT. Psihologie judiciara - Victimologie (Compendiu universitar)
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Curs
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

MASTERAT. Psihologie judiciara - Victimologie de Tudorel Butoi-Severin. Curs masteral - compendiu aplicativ practic - pentru masteranzii formelor de specializare ,,la zi", ,,frecventa redusa" si ,,la distanta - on line.

Specializari interdisciplinare:
- psihologie judiciara - victimologie
- prabatiunea penala
- stiinte penale
- criminalistica
- medicina legala
- sociologia deviatiei, victimologie si protectie victimala

Prezentul curs masteral este la data actuala singurul in materia ,, psihologiei judiciare - victimologiei" cu posibilitatea valorificarii nuantate a cuprinsului problematicilor abordate pe terenul ,,probatiunii penale" si ,,stiintelor penale", intr-o ampla abordare interdisciplinara.
Elaborat intr-o conceptie academica si europeana moderna - vezi ideile pivot cu trimitere imediata la bibliografia de stricta specialitate, analiza de spete si exemplificari cu acoperire practica imediata, plaja larga a provocarilr din care masteranzii selectioneaza optiuni pentru opinii personale, argumentari pro si contra, recenzii de specialitate etc. Curs de master in materie valorifica experienta obiectiva in arhiva personala a autorului.
Prezentul curs de master se caracterizeaza prin accesibilitatea prelucrarilor moderne ,,on line" - sectiunile sale, ideile pivot, modulele, spetele exemplificarile documentate etc. putand fi transpuse cu usurinta in sistemele virtuale, link-uri si partajari - exemplificativ vezi sistemul ,,Platforma Black-Board" aflat in faza de aplicare la Univeristatea ,,Spiru Haret" unde autorul este profesor titular al specialitatii ,,Psihologie Judiciara"

Autori: Butoi Badea Tudorel, Butoi Alexandra Ioana, Butoi T. Alexandru
Anul aparitiei: 2011
Coperti cartonate
Nr.pagini: 347
Vezi și alte cărți: Psihologie, Judiciara

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1191 sec