Masura pentru Diavol si Bunul Dumnezeu

Masura pentru Diavol si Bunul Dumnezeu
-5%
ISBN: 973-9250-66-1
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 339
Categoria: Non-fiction
Preț: 15,20 lei
16,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Masura pentru Diavol si Bunul Dumnezeu - Corneliu Sofronie.

Descriere:

"Cartea de fata constituie o exceptionala realizare stiintifica, un model de insusire si aplicare originala, creatoare, a spiritului si logicii noii paradigme interactionsit-sistematice si sinergetice.
Desi scopul declarat este de prezenta cateva probe psihologice imaginate si elaborate de autori, cartea pune in evidenta o ampla dimensionare teoretica, ce impune prin consistenta, noutate si originalitate.
Analizele, comentariile si aprecierile care se fac pe parcursul lucrarii in legatura cu problematica actuala a psihologiei generale, psihologiei personalitatii si psihodiagnosticului deschid perspective noi de abordare, intelegere si interventie.
Este amplu dezvoltata si argumentata conceptia proprie a autorilor despre natura dual, antagonica a fiintei umane, despre caracterul eterogen si plurinivelar al sistemului psihic, despre raportul contradictoriu si dinamic dintre constiinta masculina si cea feminina, dintre constiinta singulara si constiinta plurala, despre raportul dintre rational si irational etc.
Testele create si validate de autori sunt rodul unui indelugat si matur proces de reflectie teoretica, ele impunand prin originalitate si valente psihodiagnostice cu totul deoasebite.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.166 sec