Matematica. Breviar teoretic cu exercitii si probleme rezolvate, pentru clasa a V-a (Editia a 3-a)

Matematica. Breviar teoretic cu exercitii si probleme rezolvate, pentru clasa a V-a (Editia a 3-a)
-25%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Matematica
Preț: 13,73 lei
18,30 lei (-24,97%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Matematica pentru clasa a V-a. Breviar teoretic cu exercitii si probleme rezolvate. Exercitii si probleme propuse pentru:

- fixarea cunostintelor
- aprofundarea cunostintelor
- performanta

Teste de evaluare
Modele pentru teze
Teste sumative


Despre carte,

Respectand continuturile programei de matematica pentru clasa a V-a, elaborate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, culegerea este structurata pe teme, fiecare tema fiind parcursa prin:

1) Breviar teoretic cu exercitii si probleme rezolvate
2) Exercitii si probleme pentru fixarea cunostintelor
3) Exercitii si probleme pentru aprofundarea cunostintelor
4) Exercitii si probleme pentru performanta. Este, astfel accesibila oricarui elev si constituie un auxiliar necesar si complementar manualului.

Despre autori,

Autorii lucrarii sunt profesori cu har didactic si pedagogic, cu o bogata experienta la catedra si cu rezultate deosebite in pregatirea elevilor la clasa si pentru concursurile si olimpiadele de matematica.

Dragi elevi,

Matematica este unul dintre cele mai eficiente instrumente de modelare a gandirii. Cum invatam sa gandim? Prin insusirea logicii acestei stiinte. Asadar, veniti la picioarele matematicii sa-i invatam mersul, pas cu pas.
Culegerea de fata va propune exercitii si probleme de toate tipurile din continutul programei pentru clasa a V-a pentru a va ajuta sa imbratisati cu mintea frumusetea si eleganta rationamentului matematic.
Asadar, invatati matematica si veti avea un cap bine format, veti fi capabili sa dati solutiile cele mai bune! Nu numai problemelor de matematica, ci si celor mai dificile probleme ridicate de viata.

Mult succes!


Autori: Simion Petre, Victor Nicolae s. a.
Numar de pagini: 192
Format: 16 x 23 cm
Anul aparitiei: 2013 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos: Matematica. Breviar teoretic cu exercitii si probleme rezolvate, pentru clasa a V-a (Editia a 3-a)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1263 sec