Matematica. Caietul elevului pentru clasa a III-a - Balan Constanta, Andrei Corina, Stan Nicoleta

Matematica. Caietul elevului pentru clasa a III-a - Balan Constanta, Andrei Corina, Stan Nicoleta
-28%
Preț: 10,73 lei
14,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Anul publicării: 2015
Categoria: Matematica

DESCRIERE

Autoarele acestei lucrari au elaborat manualul Matematica pentru clasa a III-a care a indeplinit criteriile tehnice de calitate la licitatia de manuale scolare organizata de MECS in anul 2015.

Acelasi colectiv de autori a realizat manualul Matematica pentru clasa a II-a, aprobat de MECS prin ordinul nr. 4782 din 13. 10. 2014 si Caietul elevului pentru clasa a II-a, aferent manualului respectiv.

Realizat in conformitate cu programa actuala, caietul pe care vi-l prezentam se adreseaza atat elevilor– ajutandu-i sa inteleaga si sa aprofundeze continuturile, stimulandu-le creativitatea si dorinta de autodepasire, cadrelor didactice– in vederea realizarii unui invatamant modern, cat si parintilor care doresc sa urmareasca progresul copiilor, sa ii ajute in fixarea si consolidarea cunostintelor si deprinderilor dobandite in scoala.

Tipurile variate de exercitii si probleme (peste 600) ii antreneaza pe elevi, le stimuleaza gandirea si ii conduc spre aprofundarea cunostintelor.

Acestea sunt concepute de la usor la greu, de la simplu la complex, unele vizand teme interdisciplinare. Sarcinile de lucru sunt accesibile tuturor elevilor, insa cei dornici de performanta vor gasi doua sectiuni ample ce contin exercitii cu grad ridicat de dificultate.

Si foarte distractive!


CUVANT-INAINTE


Matematica este un exercitiu al mintii. Aceasta disciplina il ajuta pe copil sa inteleaga ce se intampla in jurul lui, sa gaseasca un sens pentru ceea ce il inconjoara tinand cont ca tot ce exista pe lume este intr-un echilibru perfect matematic. Matematica isi gaseste aplicabilitatea in viata de zi cu zi, chiar si in lucrurile simple - cand mergem la cumparaturi, cand spunem cat e ceasul. Contribuie la dezvoltarea gandirii logice, critice, a creativitatii, a atentiei, a capacitatii de analiza si sinteza, de autoevaluare.

Realizata de autoarele manualului de matematica pentru clasa a III-a, in conformitate cu programa actuala, lucrarea se adreseaza atat elevilor - ajutandu-i sa inteleaga si sa aprofundeze continuturile, stimulandu-le creativitatea si dorinta de autodepasire, cadrelor didactice - in vederea realizarii unui invatamant modern, cat si parintilor care doresc sa urmareasca progresul copiilor, sa ii ajute in fixarea si consolidarea cunostintelor si deprinderilor dobandite in scoala.

Lucrarea a fost realizata astfel incat sa poata fi folosita in completarea tuturor manualelor alternative. La clasa a III-a, elevul are deja cunostintele de baza. El trebuie sa le valorifice, sa dea dovada de flexibilitate in gandire, sa aiba deprinderi de activitate independenta si capacitatea de a se adapta in contexte noi. Tipurile variate de exercitii (peste 600) ii antreneaza pe elevi, le stimuleaza gandirea si ii conduc spre aprofundarea cunostintelor.

Acestea sunt concepute de la usor la greu, de la simplu la complex, unele vizand teme interdisciplinare. Sarcinile de lucru sunt accesibile tuturor elevilor, insa cei dornici de performanta vor gasi doua sectiuni ample ce contin exercitii cu grad ridicat de dificultate. Si foarte distractive! Recapitularile ilustreaza intr-un mod atractiv si bogat materia parcursa, iar evaluarile dau posibilitatea elevilor sa se autoevalueze. Speram ca aceasta lucrare sa fie pe placul elevilor si de un real folos in activitatea la clasa a colegilor din invatamant.


Mult succes! Autoarele

Nr. de pagini: 112
Anul aparitiei: 2015
Autori: Balan Constanta, Andrei Corina, Stan Nicoleta
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.