Matematica - CONSOLIDARE (2017 - 2018). Algebra si Geometrie, pentru clasa a VIII-a. Partea I, semestrul I (Colectia mate 2000+) de Anton Negrila

Matematica - CONSOLIDARE (2017 - 2018). Algebra si Geometrie, pentru clasa a VIII-a. Partea I, semestrul I (Colectia mate 2000+) de Anton Negrila
-25%
Preț: 12,00 lei
16,00 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Altele

DESCRIERE

Seria de lucrari MATE 2000 CONSOLIDARE, destinata claselor de gimnaziu, respecta toate cerintele prog ramei scolare actuale de matematica referitoare la competente generale, competente specificesi continuturi, oferind sugestii metodologicedintre cele mai atractive.

Astfel, pentru fiecare capitol din programa, sunt prevazute: un text teoretic minimal si obligatoriu ca rezumat al continuturilor invatarii propuse de programa scolara si care cuprinde notiuni si relatii (introduse prin definitii si notatii corespunzatoare), proprietati (teoreme, propozitii etc.), metode (reguli de calcul, algoritmi de lucru etc.).

Pentru a fi bine intelese si retinute de elevi, acestea sunt insotite de exemple si modele de rezolvari; un text teoretic neobligatoriu care este destinat aprofundarii suplimentare de catre elevii capabili de performanta a continuturilor propuse de programa pentru obtinerea unor rezultate deosebite la concursuri si olimpiade scolare; activitati de consolidare a invatarii, pentru lucrul la clasa si pentru acasa (afterschool, homeschooling), care grupeaza tipuri foarte diverse de exercitii si probleme pe trei niveluri progresive: 1) intelegere; 2) aplicare si exersare; 3) aprofundare si performanta.

Aceasta abordare didactica modulara permite aplicarea metodei interactive moderne de invatare centrata pe eiev: stiu / vreau sa stiu / aminvatat, utilizarea algoritmilor si conceptelor matematice de baza in activitatea practica (matematica aplicatain viata cotidiana) ca metoda moderna deinvatare; evaluari ale progresului invatarii prin teste de evaluare conforme cu standardele Ministerului Educatiei Nationale.

Lucrarea de fata se adreseaza in special elevilor care doresc atat sa consolideze continuturile prevazute de programa scolara, prin exersarea unui numar mai mare si mai divers de exercitii si probleme, cat si sa aprofundeze continuturi suplimentare.
Autori: Anton Negrila, Maria Negrila
Anul aparitie: 2017
Nr. pagini: 238

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.