Matematica Euclid clasa a II-a. Invatam matematica prin concursul national Euclid

Matematica Euclid clasa a II-a. Invatam matematica prin concursul national Euclid
-20%
Anul publicării: 2012
Categoria: Matematica
Preț: 12,00 lei
15,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Concursul National de Matematica EUCLID isi propune sa imbine noutatea adusa de modul de concepere a subiectelor ( care este specific numai acestui concurs) cu traditia scolii romanesti. De aceea, premierea etapelor 1, 2 si 3 este autonoma in fiecare centru de test, la fel cum si premiile scolare sunt acordate in mod diferit intre scoli, sau chiar intre clase din aceeasi scoala.

Fiecare administrator de test isi stabileste premiile la etapele 1, 2 si 3 dupa cum considera ca este corect, fiind cel mai in masura sa ia aceasta decizie, in acest fel realizandu-se si o apreciere cat mai justa a lucrarilor, neexistand presiunea unui punctaj-prag.

Ne-am dori totusi sa nu pierdeti din vedere, ca cel mai mare castig pe care il aveti participand la Concursul Euclid este, pe langa experienta in competitii pe care o dobanditi, punctajul realizat si nu premiul, diploma sau medalia. Punctajul este masura valorii copiilor iar scopul participarii este cel de a creste catre maxim si tocmai de aceea calificarea la etapa finala se face prin cumul de punctaje, nu prin cumul de medalii.


Anul aparitiei: 2012
Autori: Colectiv
Nr. pagini: 133

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1032 sec