Matematica. Evaluare clasa a IV-a

Matematica. Evaluare clasa a IV-a
-15%
Editura:
Anul publicării: 2012
Preț: 8,34 lei
9,81 lei (-14,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Auxiliarul de fata este un instrument de real ajutor profesorilor care predau la clasa a IV-a, deoarece completeaza manualele scolare.

Evaluarea este o componenta importanta a procesului instructiv-educativ, cu functii complexe. Tinand cont de aceste functii: predictiva, diagnostica, de autoreglare a procesului de invatare, am  conceput probe de evaluare initiala, curenta (secventiala) si sumativa. Testele sunt in concordanta cu obiectivele si continuturile prevazute pe programa scolara de matematica, clasa a IV-a, in vigoare, deci lucrarea  poate fi folosita ca auxiliar al tuturor manualelor de matematica existente pentru aceasta clasa.

Probele sunt concepute pentru un nivel mediu de pregatire spre foarte bun. Itemii cuprind mai multe cerinte, astfel incat fiecare copil sa reuseasca sa lucreze macar o parte dintre ele, spre satisfactia lui. Exercitiile si problemele propuse sunt selectate dintre cele care pot demonstra cel mai bine competentele formate la elevii de clasa a IV-a. Multe sunt concepute dupa exemple reale de viata, pentru a-i ajuta pe copii sa se descurce si in afara scolii, in situatii practice curente.

Testele sunt insotite de descriptori de performanta, ceea ce ofera copiilor si parintilor acestora posibilitatea sa probeze masura in care elevii si-au insusit continuturile programei scolare si sa cunoasca, sa inteleaga  modul in care au fost evaluati (calificativul acordat avand astfel justificare concreta).

Fiecare test sumativ este insotit de exercitii si probleme de recuperare si de dezvoltare, pentru a facilita tratarea diferentiata a elevilor si testarea inregistrarii  progresului  fiecaruia in parte.

Pentru cadrele didactice implicate in pregatirea elevilor, probele de evaluare administrate reprezinta principalul indicator care caracterizeaza pregatirea scolara, succesele si esecurile, nivelul performantelor obtinute in raport cu obiectivele proiectate prin curriculum.

Recomand auxiliarul tuturor elevilor si invatatorilor, indiferent de manualele scolare utilizate la clasa.
Anul aparitiei: 2012
Nr. pagini: 78

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1014 sec