Matematica, Evaluarea Nationala pentru clasa a VIII-a. Contine 40 de teme din programa de Evaluare nationala in vigoare. Editia 2018

Matematica, Evaluarea Nationala pentru clasa a VIII-a. Contine 40 de teme din programa de Evaluare nationala in vigoare. Editia 2018
-20%
Preț: 19,20 lei
24,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 214

DESCRIERE

Lucrarea de fata vine in sprijinul elevilor care se pregatesc pentru evaluarea nationala in vederea admiterii in liceu sau pentru recapitulari si evaluari curente si finale, fiind in conformitate cu programele scolare actuale elaborate de Ministerul Educatiei Nationale si de Centrul National de Evaluare si Examinare. Evaluarea nationala a elevilor din clasa a VIII-a reprezinta un eveniment deosebit in viata unui adolescent. Dificultatea testului nu consta numai in natura subiectelor, ci mai ales in incarcatura psihica, cauzata de consecintele finalizarii testarii, punctajul obtinut avand o pondere insemnata in acceptarea la liceul dorit (80%). Structura cartii pe ani de studiu permite actualizarea si fixarea intr-un timp scurt si in mod sistematic a cunostintelor acumulate in clasele V–VIII prin breviarele realizate la fiecare notiune semnificativa din Programa de Evaluare Nationala in vigoare.


De asemenea, lucrarea poate fi utilizata zilnic in pregatirea curenta a elevilor precum si pentru evaluarea sumativa incepand cu clasa a V-a. Primele 123 teste sunt grupate pe clase, si cuprind probleme care asigura parcurgerea continutului programei pentru Evaluarea Nationala elaborata de M. E. N., iar urmatoarele 47 de teste sunt modele asemanatoare cu cele pe care elevii le vor intalni pe foaia de examen. Lucrarea ofera: 123 de teste pentru recapitulare si aprofundare structurate pe clase si capitole in concordanta cu programa in vigoare; 47 Modele de teste pentru Evaluarea Nationala elaborate dupa modelul M. E. N. care pot fi parcurse astfel: – 14 variante pana la 20 Decembrie – 10 variante pana la 1 Aprilie – 23 de variante pana la 10 Iunie Parcurgerea gradata a continutului programei actuale, ofera atat elevilor cat si profesorilor care le indruma pregatirea, o eficienta recapitulare sistematica a notiunilor studiate in cei patru ani de gimnaziu; exercitiile si problemele sunt astfel grupate incat sa asigure o pregatire gradata si din punct de vedere al dificultatii. Testele din lucrare constituie totodata modele de subiecte si pentru evaluari curente, semestriale sau finale pentru toate clasele din gimnaziu. Exercitiile si problemele din teste sunt insotite de raspunsuri si chiar rezolvari complete, astfel incat sa poata fi utilizate in activitatea independenta a elevilor si sa permita autoevaluarea. Suntem recunoscatori si adresam multumirile noastre tuturor colaboratorilor pentru observatiile, sugestiile si recomandarile ce au contribuit la imbunatatirea lucrarii.


Nr. de pagini: 214
Anul aparitiei: 2018

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.083 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.