Matematica. Exercitii si probleme. Clasa a VII-a, semestrul I

Matematica. Exercitii si probleme. Clasa a VII-a, semestrul I
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Matematica
Preț: 8,00 lei
10,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Matematica. Exercitii si probleme. Clasa a VII-a, semestrul I de Gheorghe Drugan. Cele patru culegeri de matematica pentru gimnaziu pentru anul scolar 2010-2011, semestrul I, au fost intocmite de profesori de matematica cu o bogata experienta didactica, cadre didactice si inspectori de specialitate in cadrul Serviciului National de Evaluare si Examinare, care au elaborat cate un test cu exercitii si probleme pentru fiecare saptamana a semestrului I. S-a tinut seama de structura anului scolar si de programa de matematica, pentru temele studiate in acest interval.
Este un instrument de lucru care ii ajuta sa-si aprofundeze cunostintele de aritmetica, algebra si geometrie printr-o activitate individuala.
Fata de alte culegeri existente, acestea au avantajul de a fi concepute pe lectii, in cadrul fiecarui capitol asigurandu-se parcurgerea ritmica a materiei. Fiecare lectie contine la inceput notiunile teoretice necesare, urmate de exercitii si probleme concepute in mod gradat. Fiecare capitol se incheie cu exercitii si probleme recapitulative prin teste.


Anul aparitiei: 2010
Vezi și alte cărți: Exercitii, Matematica

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1435 sec