Matematica M1 manual pentru clasa a XI-a, trunchi comun si curriculum diferentiat (Marius Burtea)

Matematica M1 manual pentru clasa a XI-a, trunchi comun si curriculum diferentiat  (Marius Burtea)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 328
Format: 17 X 24 cm, monocrom
Categoria: Clasa a XI-a
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Matematica. Manual pentru clasa a XI-a - Marius Burtea, Georgeta Burtea.

Manualul se adreseaza elevilor clasei a XI-a de la urmatoarele filiere:

* filiera teoretica, profilul real, specializarea matematica-informatica (trunchi comun si curriculum diferentiat) – 4 ore/saptamana;
* filiera vocationala, profil militar MApN, specializarea matematica-informatica (curriculum diferentiat) – 4 ore/saptamana.

Acesta este conceput pe baza noului curriculum elaborat pentru clasa a XI-a, si este alcatuit din doua parti distincte, conform programei scolare.

Partea intai, Elemente de calcul matriceal si sisteme de ecuatii liniare, cuprinde capitolele Permutari, Matrice, Determinanti si Sisteme de ecuatii liniare.

Partea a doua, intitulata Elemente de analiza matematica, continua pe un plan superior studiul functiilor reale de variabila reala, pornind de la proprietatile generale studiate si adaugand noi elemente specifice. Acest studiu se realizeaza in capitolele Limite de functii, Continuitate, Derivabilitate si Reprezentarea grafica a functiilor.

Partea aplicativa a manualului este constituita din exercitii si probleme rezolvate, teste de evaluare plasate dupa grupuri de teme sau la sfarsit de capitol, seturi de exercitii si probleme propuse.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1692 sec