Matematica manual - profil M1, pentru clasa a XI-a

Matematica manual - profil M1, pentru clasa a XI-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 240
Categoria: Matematica
Preț: 23,20 lei
29,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Manualul se caracterizeaza prin originalitate si competenta metodica, continutul fiind corect si bine sistematizat din punct de vedere stiintific. Autorii au incercat o noua abordare a materiei: lectiile sunt organizate pe doua coloane, prezentand in paralel elemente de teorie si aplicatii directe ale acestora. Notiunile teoretice prezentate intr-o forma accesibila si varietatea exercitiilor faciliteaza elevilor dobandirea unui parcurs scolar adecvat.
Pregatirea elevilor, atat la clasa, cat si in vederea sustinerii unor examene si concursuri, trebuie sa se realizeze ritmic si sa se bazeze pe metode moderne de fixare. Pentru a asigura participarea elevilor, fiecare lectie propune numeroase exemple, exercitii rezolvate si teme de verificare. In manual exista un numar mare de probleme propuse spre rezolvare - structurate pe grade de dificultate, aplicatii practice din diferite domenii (economie, chimie, geografie, ...), teste grila si probleme date la examene si concursuri scolare.


Autor: G. Streinu-Cercel, G. Constantinescu, G. Oprea, R. Ilie, M. Prajea, B. Singer, Gh. Stoianovici, C. Chites, I. Marinescu
Anul aparitiei: 2006
Pagini continute: 240

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.9499 sec