Matematica. Manual - profil M4, pentru clasa a XI-a

Matematica. Manual - profil M4, pentru clasa a XI-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 184
Categoria: Matematica
Preț: 16,80 lei
21,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Matematica. Manual M4 (Cl. a XI-a) - M. Singer, C. Voica, M. S. Stupariu.

Matematica bine facuta ofera tehnici de gandire care permit optimizarea deciziilor in situatii variate, precum si instrumente de prelucrare a informatiei astfel incat ceea ce este esential sa poata fi valorificat cu maximum de eficienta.
Manualul de faþa se adreseaza elevelor si elevilor din filiera vocaþionala, profilul pedagogic si profilul sportiv, care au alocata, prin planul de invaþamant, o ora de matematica pe saptamana.
Manualul este organizat in unitati de invatare. In cadrul fiecarei unitati de invatare sunt derulate: secventa de familiarizare, evidentiata prin titlurile „Ne amintim si exploram” sau „Observam si exploram”, secventa de structurare, evidentiata prin titlul „Analizam si generalizam” ºi secventa de aplicare si transfer, evidentiata prin titlul „Aplicam si dezvoltam”.
Fiecare unitate de invatare incepe cu un test preliminar de autoevaluare, ce sintetizeaza cunostintele de baza necesare pentru parcurgerea capitolului respectiv.
Pentru a facilita conexiunile intre continuturile cu caracter strict matematic din lectie si aplicatiile acestora, am grupat in benzile laterale ale paginilor manualului atentionari, exemplificari si exerciþii necesare in fixarea notiunilor prezentate.
Fiecare unitate de invatare se incheie cu o scurta lectura, care raporteaza tematica acesteia la evolutia istorica a conceptelor sau la conexiuni semnificative cu diferite domenii.
Testele de evaluare de la sfarsitul fiecarei unitati ofera modalitati de verificare a nivelului de achizitii in domeniul matematicii si al aplicatiilor acesteia si sunt astfel formulate incat tintesc fiecare dintre competentele avute in vedere de programa scolara.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1324 sec