Matematica. Olimpiadele scolare cu rezolvari complete - toate judetele - clasa a VI-a

Matematica. Olimpiadele scolare cu rezolvari complete - toate judetele - clasa a VI-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Preț: 12,00 lei
15,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Culegerea de fata contine subiectele date in anul 2010 la olimpiadele scolare, de la etapele locale si de la etapele judetene, din toate judetele, pâna la etapa nationala, pentru clasa a VI-a.

Intentia autorilor a fost aceea de a oferi elevilor o culegere utila pentru pregatirea si progresul lor in studiul matematicii. Astfel, sunt prezentate solutii complete ale tuturor problemelor propuse, si mai mult decât atât, sunt oferite chiar doua sau trei solutii posibile, nu doar niste pasi de urmat sau numai rezultatele finale. La unele probleme, pentru a usura intelegerea acestora, s-au facut anumite observatii referitoare la modul de rezolvare a problemelor.

Cartea este in asa fel conceputa incât orice elev, nu neaparat olimpic, poate sa inteleaga si sa rezolve singur probleme de tipul celor prezentate. Tocmai datorita acestor argumente lucrarea are o nota aparte de originalitate si se constituie intr-un auxiliar util pentru pregatirea si familiarizarea elevilor cu cerintele si exigentele concursurilor si examenelor la nivel national.
Additional DescriptionMai multe detalii

Autor: Nicolae Ivaschescu, Dumitru M. Batinetu-Giurgiu

Caracteristici: format 16,5 X 23,5 cm, monocromie

Numar pagini: 116
Anul aparitiei:2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1339 sec