Matematica pentru examenul de bacalaureat, M2. Filiera teoretica, profil real - specializarea stiinte ale naturii, filiera tehnologica - toate profilurile

Matematica pentru examenul de bacalaureat, M2. Filiera teoretica, profil real - specializarea stiinte ale naturii, filiera tehnologica - toate profilurile
-12%
Preț: 23,10 lei
26,25 lei (-12%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

PREFATA


Pregatirea elevilor la matematica, atat in clasa cat si in vederea sustinerii unor examene si concursuri, trebuie sa se realizeze permanent, ritmic si sa se bazeze nu numai pe manualele scolare, dar si pe alte carti de specialitate, culegeri care sa contina teste, variante structurate la fel ca cele propuse de Ministerul Educatiei.

Profesorul Ioan Paul Tatomirescu este unul din numele de rezonanta ale scolii matematice din jud. Olt. Am fost unul dintre elevii dansului, imi aduc aminte ca din clasa mea mai multi colegi am intrat la Facultatea de Matematica, unii dintre noi chiar pe primele locuri. Dansul este cel care mi-a insuflat dragostea si pasiunea pentru matematica, de aceea mereu i-am ramas un discipol recunoscator. De fapt, la catedra de matematica din Colegiul National. Jonita Asan" din Caracal (liceu pe care dansull-a absolvit si de la care s-a pensionat) am colegi care au fost elevii dansului. Avand gradul I in Invatamant, profesor evidentiat cu medalie, o perioada vicepresedinte al SSM, filiala Olt, inspector metodist, director al liceului, responsabil de Cerc pedagogic a desfasurat o bogata activitate cu rezultate deosebite Ia examene, la olimpiadele scolare judetene, nationale, la diverse concursuri interjudetene de matematica. Este cetatean de onoare al orasului.
A publicat articole si probleme la diverse reviste de matematica si numeroase lucrari ca de exemplu:"Teste recapitulative pentru examenul de bacalaureat si concursul de admitere in invatamantul superior", Editura Universal Pan, Bucuresti, 1999,"Ghid de pregatire la matematica" (coautor), Editura Reprograf, Craiova, 2003,"Aritmetica in invatamantul primar si gimnazial" (coautor), Editura Reprograf, Craiova, 2003,"Rezolvarea exercitiilor si problemelor din manualul de clasa a Xl-a", al lui Alex Leonte (colaborator), editura Radical, Craiova, 2003,"Exemple si contraexemple" (autor), Editura Sitech, Craiova, 2007,"Matematica pentru examenul de bacalaureat si admiterea in facultati, MI", Editura Sitech, Craiova, 2012.
A fost colaborator la mai multe culegeri pentru examenul de bacalaureat la diverse edituri, este referent stiintific ia mai multe culegeri de algebra, analiza matematica, geometrie si trigonometrie aie unor autori consacrati in matematica.
Cartea de fata, ca de altfel si cea pentru MI, este insotita de rezolvari complete, acest lucru fiind deosebit de folositor nu numai pentru elev.
Lucrarea este utila nu numai pentru pregatirea bacalaureatului M2, ea se constituie si Intr-un ghid metodic pentru profesori pentru evaluari curente la clasa. Din acest punct de vedere, cartea in prima parte contine si un suport teoretic, sunt amintite notiunile de baza conform programei de bacalaureat.
In consecinta, lucrarea permite elevilor si profesorilor o pregatire solida a evaluarilor la clasa, cat si a examenului de bacalaureat.
Prof. Titu Varban
Director al Colegiului National. Jonita Asan" Caracal


Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 256 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Matematica pentru examenul de bacalaureat, M2. Filiera teoretica, profil real - specializarea stiinte ale naturii, filiera tehnologica - toate profilurile

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.106 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.