Matematica si explorarea mediului. Clasa pregatitoare - Semestrul II

Matematica si explorarea mediului. Clasa pregatitoare - Semestrul II
-28%
Autor:
Anul publicării: 2013
Categoria: Matematica
Preț: 7,13 lei
9,90 lei (-27,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERELucrarea,, Matematica si explorarea mediului. Clasa pregatitoare - Semestrul II" a fost elaborata in conformitate cu programa scolara pentru Matematica si explorarea mediului, aprobata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului prin Ordinul nr. 3656 din 29. 03. 2012.

Lucrarea este realizata in conformitate cu noua programa scolara pentru clasa pregatitoare si isi propune dezvoltarea competentelor specifice matematicii si explorarii mediului intr-o abordare integrata.

Poate fi folosita atat in clasa, de catre invatatori, suplinind lipsa manualului, cat si acasa, sub indrumarea parintilor preocupati de dezvoltarea intelectuala armonioasa a copilului. Exercitiile variate, vesele si adaptate varstei permit numeroase legaturi interdisciplinare si plaseaza invatarea in contexte cotidiene care presupun: numararea pana la 10, recunoasterea unor forme geometrice, identificarea directiilor, recunoasterea zilelor saptamanii si a anotimpurilor, rezolvarea de probleme simple etc.


Autor: Alina Radu 
Format: 20, 5x26  cm
Numar pagini: 56
Aparitie: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1106 sec