MCSE:windous 2000 directory services administration.Ghid de studiu

MCSE:windous 2000 directory services administration.Ghid de studiu
-25%
Preț: 26,18 lei
34,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 973-571-347-0
Editura:
Pagini: 624

DESCRIERE

Iata cartea de care aveti nevoie in vederea pregatirii pentru sustinerea examenului 70-217, Implementarea si administrarea infrastructurii pentru Windows 2000 Directory Services. Ghidul de studiu contine:

- Prezentarea detaliata a fiecarui obiectiv al examenului, cu toate informatiile de care aveti nevoie (instalarea, configurarea si depanarea Active Directory; instalarea, configurarea, administrarea, monitorizarea si depanarea DNS pentru Active Directory; instalarea, configurarea, administrarea, monitorizarea, optimizarea si depanarea modificarilor si administrarea configuratiei; administrarea, monitorizarea si optimizarea componentelor Active Directory; configurarea, administrarea, monitorizarea si depanarea solutiilor de securitate Active Directory);
- Informatii practice despre instalarea si intretinerea componentelor Active Directory intr-un mediu real;
- Sute de intrebari practice;
- Sugestii si strategii pentru noul tip de examen adaptiv.

Cuprins: Trecerea in revista a unor notiuni despre Active Directory; Integrarea DNS cu Active Directory; Instalarea si configurarea Active Directory; Crearea si administrarea unitatilor organizationale; Instalarea si administrarea arborilor si padurilor de domenii; Configurarea site-urilor si administrarea replicarii; Administrarea Active Directory; Securitatea Active Directory; Optimizarea si fiabilitatea Active Directory; Administrarea politicii de grup; Procesul de instalare a produselor software prin intermediul Group Policy; Instalarea si configurarea RIS; Anexe: Examen; Planificarea Active Directory; Glosar; Index.

Cartea are un CD asociat, pe care il puteti comanda separat. Acesta contine: teste interactive, intrebari de tip flashcard, structurate pe capitole si pe obiective, precum si doua modele de examen.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.077 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.