Medicina chakrelor. Chakre, corpurile noastre subtile, Al Treilea Ochi, aura

Medicina chakrelor. Chakre, corpurile noastre subtile, Al Treilea Ochi, aura
-10%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Ezoteric
Preț: 26,10 lei
29,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Medicina chakrelor. Chakre, corpurile noastre subtile, Al Treilea Ochi, aura. Prezentare - Medicina chakrelor.      "Omul este un punct de lumina divina, ascuns in interiorul nenumaratelor invelisuri, asa cum lumina este ascunsa intr-o lanterna... Ea poate fi stinsa si obscura, ori aprinsa si radianta."
                                                                                                                                                       Alice Bailey
In urma unui accident auto petrecut cand se pregatea sa plece spre Statele Unite pentru a afla mai multe despre Tony Agpaoa, cel mai celebru vindecator filipinez, Janine Fontaine descopera din intamplare veritabila anatomie si adevarata fiziologie a chakrelor, acesti faimosi centri energetici repartizati in sapte puncte ale corpului. Aceasta descoperire ii va aduce o rapida insanatosire. Descris pana atunci in mod hazardat si contradictoriu, descoperim aici sistemul chakrelor analizat scupulos si experimental. Aplicatiile sale in medicina energetica sunt descrise in functie de patologii.

Nr. pag: 325
Janine Fonainte ne prezinta chakrele principale si chakrele secundare, legatura lor cu circulatia energiei, relatia dintre ele si starile de constiinta ordinare si extraordinare, fenomenele parapsihologice si chakrele precum si individualizarea celui de Al Treilea Ochi, al carui rol in starile de stre este evidentiat aici.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.128 sec