Medierea. Standarde si proceduri

Medierea. Standarde si proceduri
-23%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse
Preț: 15,40 lei
20,00 lei (-23%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Medierea se adreseaza cetatenilor care doresc sa se implice in rezolvarea propriilor litigii. O conditie pentru alegerea acestei cai de rezolvare a unui conflict este increderea pe care, cel putin una dintre parti, o ofera in avans persoanei pe care o alege ca mediator. Misiunea mediatorului independent, pregatit ca si profesionist, este sa obtina o solutie reciproc convenabila si eficienta pentru cei care doresc sa stinga un conflict.

Beneficiind de un mediator specializat, cetateanul are sansa de a se implica activ pentru a stinge cu adevarat conflictul, intr-un timp mai scurt; in plus, rezultatul intelegerii contine in mare masura adevarul fiecarei parti. Consfintirea unei intelegeri inlatura tensiunea si risipa de timp, rezultatele sunt durabile, au efecte reale, pentru ca decurg din sinceritatea intentiilor celor implicati .
Avantajele medierii sunt multe. Cetatenii, prin apelul lor la aceasta procedura, au sansa sa fie beneficiarii de necontestat ai investitiei de incredere in institutia medierii si prin aceasta protejeaza in mod responsabil viata sanatoasa a instantelor, iar judecatorii pot sa se dedice cu mai mult profesionalism cauzelor care le sunt cu adevarat destinate pentru infaptuirea justitiei.

Despre autor

Zeno Sustac
Claudiu Ignat
Cristi DaniletAnul publicarii: 2009
Pagini: 120
Editia: I

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.126 sec